קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם אגוז תפוחים

פודינג לחם אגוז תפוחים
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 129 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תפוחים, לחם, qt. חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים, תפוח, אגוז + פנקייק פודינג לחם ברי, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לזרוק קוביות לחם עם תפוחים ואגוזים; מניחים במחבת אפייה משומנת קלות 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים חלב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובות פודינג יבש 1 כפית. של הקינמון. הכה עם חוט להקציף 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים על תערובת לחם; מפזרים עם נשאר 1 כפית. קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
אופים 50 דקות עד 1 שעה או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות