פודינג לחם אגוז תפוחים
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 129 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תפוחים, לחם, qt. חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג לחם מחיטה מלאה תפוחים ואגוזים, תפוח, אגוז + פנקייק פודינג לחם ברי, ו פודינג לחם אגוזים בטעם תפוח עץ איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לזרוק קוביות לחם עם תפוחים ואגוזים; מניחים במחבת אפייה משומנת קלות 13x9 אינץ'.
מוסיפים תערובות פודינג יבש 1 כפית. של הקינמון. הכה עם חוט להקציף 2 דקות.
יוצקים על תערובת לחם; מפזרים עם נשאר 1 כפית. קינמון.
אופים 50 דקות עד 1 שעה או עד חם תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה.