פודינג לחם אוכמניות
והוא מספק כ 7 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פודינג לחם אוכמניות, פודינג לחם אוכמניות, ו אוכמניות, פודינג לחם.
הוראות
סדר חצי קוביות לחם במחבת משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם גבינת שמנת 1 אוכמניות כוס; העליון עם קוביות לחם שנותרו.
לטאטא יחד ביצים, 4 כוסות חלב, סוכר, חמאה, סירופ מייפל; לשפוך על תערובת לחם, הקשה על קוביות לחם כדי לספוג תערובת ביצה. כיסוי וצינה 8 שעות.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד השחמה קלה ולהגדיר.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מערבבים יחד הנותרים 2 כוסות אוכמניות אוכמניות משמר בסיר על אש נמוכה עד חם.
מגישים תערובת אוכמניות על פודינג לחם.