קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם ארוחת בוקר

פודינג לחם ארוחת בוקר
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לך בגט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה נקניק הוא בתרמילים, לסחוט אותם מתוך התרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה ומבשלים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס, אבל לא מתפוררים אותו קטן מדי. לזרוק את הנקניק מבושל לתוך מסננת מתכת מעל הכיור כדי לנקז את כל שמן עודף ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חותכים את צ 'דר לתוך רבע אינץ' קוביות. אתה יכול גם לגרוס אותו באמצעות מגררת גבינה, אבל אני אוהב שיש חתיכות גלויות של צ ' דר נמס. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, החלב, הקרם וסירופ מייפל לקערה ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים את הלחם המעופש לקוביות 1 1/2 אינץ 'ומוסיפים אותו לתערובת הביצה יחד עם נקניק מקורר צ' דר קוביות. בעדינות לערבב הכל יחד עד שרוב הנוזל נספג על ידי הלחם ולאחר מכן להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל בטוח בתנור. מכסים ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, להסיר את התבשיל מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מראש חום ל 350 מעלות F (170 C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הכיסוי ואופה את פודינג הלחם עד השחמה על גבי (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה