קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם ארוחת בוקר

פודינג לחם ארוחת בוקר
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לך בגט, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה נקניק הוא בתרמילים, לסחוט אותם מתוך התרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה ומבשלים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות בגודל ביס, אבל לא מתפוררים אותו קטן מדי. לזרוק את הנקניק מבושל לתוך מסננת מתכת מעל הכיור כדי לנקז את כל שמן עודף ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חותכים את צ 'דר לתוך רבע אינץ' קוביות. אתה יכול גם לגרוס אותו באמצעות מגררת גבינה, אבל אני אוהב שיש חתיכות גלויות של צ ' דר נמס. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, החלב, הקרם וסירופ מייפל לקערה ומקציפים יחד עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים את הלחם המעופש לקוביות 1 1/2 אינץ 'ומוסיפים אותו לתערובת הביצה יחד עם נקניק מקורר צ' דר קוביות. בעדינות לערבב הכל יחד עד שרוב הנוזל נספג על ידי הלחם ולאחר מכן להעביר את התערובת לתבשיל תבשיל בטוח בתנור. מכסים ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, להסיר את התבשיל מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מראש חום ל 350 מעלות F (170 C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את הכיסוי ואופה את פודינג הלחם עד השחמה על גבי (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה