פודינג לחם ארוחת בוקר
פודינג לחם ארוחת בוקר הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לחם בריוש, גרידת תפוז, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פודינג לחם ארוחת בוקר, פודינג לחם ארוחת בוקר, ו פודינג לחם ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל הביצים, חלמונים, חצי וחצי, דבש, וניל, גרידת תפוזים, ומלח. תניח בצד.
חותכים את כיכר בריוש לתוך 6 (1 אינץ') חתיכות עבות.
שכב חצי פרוסות בריוש שטוח 9 על 14 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגל.
מורחים את הצימוקים על גבי פרוסות בריוש, ומניחים את הפרוסות הנותרות על גבי. ודא כי הצימוקים הם בין השכבות של בריוש או שהם ישרפו בעת אפייה.
יוצקים את תערובת הביצים על הלחם ומאפשרים להשרות במשך 15 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
אופים במשך 55 עד 60 דקות או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
הסר מהתנור להתקרר מעט לפני ההגשה.