פודינג לחם בצל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 362 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך vidalia, לחם, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג לחם בצל צרפתי, נקניק ופודינג בצל מקורמל, ו בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות בצל (לשמור על פרוסות שלמות); מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים חלב, מלח, קורנית, פלפל וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את קוביות הלחם ואת 1/2 כוס גבינה; תערובת לזרוק היטב.
מניחים את תערובת הלחם בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים פרוסות בצל על גבי תערובת הלחם.
אופים ב 425 25 דקות או עד סט וזהב.