פודינג לחם בראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם בראנץ '. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 427 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמוציות, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת, ו לחם מבראנץ ' Tidbits (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת מרובעת גריז, 9x9x2 אינץ'.
מורחים לחם באופן שווה במחבת.
בקערה בינונית, להכות ביצים, 1/3 כוס סוכר מגורען, קינמון ומלח, באמצעות מזלג. מערבבים בחלב; יוצקים על לחם.
מפזרים סוכר חום. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים חשפו 50 עד 60 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, לנקז פטל, הזמנת 1/2 כוס מיץ. בסיר 2 ליטר, לערבב מיץ 1 כוס סוכר מגורען.
חום לרתיחה; להרתיח 5 דקות. מערבבים פטל חמוציות; להפחית את החום. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות רכות אבל לא התפוצצו.