קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם בריוש בננה

פודינג לחם בריוש בננה
מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך בננות, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, פודינג לחם בריוש, ו פודינג לחם בריוש אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה מעיל עם סוכר, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
בסיר, לשלב את החלב עם השמנת ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
שים את הבריוש בקערה גדולה, יוצקים את החלב באופן שווה על זה ולתת לעמוד עד נספג כמעט, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להוסיף 1 כוס הסוכר; לנצח עד פלאפי. מקציפים את החלמונים, 1 בכל פעם. מקפלים את התערובת לתוך בריוש ספוג, ואז מערבבים את הבננות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
בריושבריוש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
בקערה נקייה, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף 2 כפות של הסוכר והכה עד הלבנים נוקשים ומבריק, על 2 דקות. מקפלים את הלבנים לתוך הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להעביר את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה; להחליק את פני השטח. כף מלאה ברוטב פאדג ' מלמעלה ומערבלת אותו לתוך הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 כף סוכר. מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע לשני שלישים מהדרך במעלה הצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים במשך 1 שעה, או עד הפודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
לקרר את הפודינג מעט במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות.
13
מגישים עם פאדג ' ורוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק