קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם בריוש בננה

פודינג לחם בריוש בננה
מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך בננות, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, פודינג לחם בריוש, ו פודינג לחם בריוש אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה מעיל עם סוכר, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
בסיר, לשלב את החלב עם השמנת ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
שים את הבריוש בקערה גדולה, יוצקים את החלב באופן שווה על זה ולתת לעמוד עד נספג כמעט, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף 1 כוס הסוכר; לנצח עד פלאפי. מקציפים את החלמונים, 1 בכל פעם. מקפלים את התערובת לתוך בריוש ספוג, ואז מערבבים את הבננות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
בריושבריוש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
בקערה נקייה, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף 2 כפות של הסוכר והכה עד הלבנים נוקשים ומבריק, על 2 דקות. מקפלים את הלבנים לתוך הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להעביר את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה; להחליק את פני השטח. כף מלאה ברוטב פאדג ' מלמעלה ומערבלת אותו לתוך הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 כף סוכר. מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע לשני שלישים מהדרך במעלה הצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
אופים במשך 1 שעה, או עד הפודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
לקרר את הפודינג מעט במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות.
13
מגישים עם פאדג ' ורוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק