פודינג לחם בריוש בננה
מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך בננות, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, פודינג לחם בריוש, ו פודינג לחם בריוש אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה מעיל עם סוכר, הקשה על כל עודף.
בסיר, לשלב את החלב עם השמנת ולהביא רק לרתיחה.
שים את הבריוש בקערה גדולה, יוצקים את החלב באופן שווה על זה ולתת לעמוד עד נספג כמעט, ערבוב פעם או פעמיים.
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת.
להוסיף 1 כוס הסוכר; לנצח עד פלאפי. מקציפים את החלמונים, 1 בכל פעם. מקפלים את התערובת לתוך בריוש ספוג, ואז מערבבים את הבננות.
בקערה נקייה, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף 2 כפות של הסוכר והכה עד הלבנים נוקשים ומבריק, על 2 דקות. מקפלים את הלבנים לתוך הפודינג.
להעביר את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה; להחליק את פני השטח. כף מלאה ברוטב פאדג ' מלמעלה ומערבלת אותו לתוך הפודינג.
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1 כף סוכר. מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה ומוסיפים מספיק מים חמים כדי להגיע לשני שלישים מהדרך במעלה הצד.
אופים במשך 1 שעה, או עד הפודינג מוגדר ואת החלק העליון הוא חום.
לקרר את הפודינג מעט במים.
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות.
מגישים עם פאדג ' ורוטב חמאה.