מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך בננות, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, פודינג לחם בריוש, ו פודינג לחם בריוש אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה זכוכית 4 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה מעיל עם סוכר, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בסיר, לשלב את החלב עם השמנת ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
שים את הבריוש בקערה גדולה, יוצקים את החלב באופן שווה על זה ולתת לעמוד עד נספג כמעט, ערבוב פעם או פעמיים.