פודינג לחם בריטי
פודינג לחם בריטי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצה, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. . זה עובד טוב כמו קינוח. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פודינג נוטינגהאם....Apple And Custard (British), זין מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב לחם וחלב, ולהניח בצד להשרות במשך 5 דקות. ואז מוסיפים ביצה, חמאה, צימוקים, פירות מעורבים, סוכר חום, אגוז מוסקט, וקינמון.
מערבבים היטב. לחץ על התערובת לתוך תבנית אפייה מרובע 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד זהב המשרד לגעת, כ -35 דקות. להשאיר בתבנית אפייה להתקרר, ולאחר מכן לחתוך לריבועים.