אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, רוטב דובדבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד-דובדבן, פודינג לחם שוקולד דובדבן, ו עוגת דובדבנים פודינג לחם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים חתיכות לחם ב 6 (8-עוז.) ramekins מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
לטאטא יחד חלב הבא 8 מרכיבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים תערובת חלב על לחם ramekins; לתת לעמוד 30 דקות, הקשה על הלחם כדי לספוג תערובת לאחר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או רק עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
בואו לעמוד 10 דקות. רוטב דובדבן כפית על פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
אחוז שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Splenda לא ממתיק קלוריות, פרטנית. במקום ramekins, מניחים חתיכות לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ולהמשיך עם מתכון לפי ההוראות. (אין צורך למקם על תבנית אפייה.)
מרכיבים שתצטרך
אין ממתיק קלוריות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Splenda
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או רק עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך