פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד
פודינג דובדבן מיובש שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר turbinado, ביצים, זרעי שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג לחם שוקולד עם דובדבנים מיובשים וקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שמונה ramekins 4-אונקיה
שים את שבבי השוקולד הכהה בקערה חסינת חום גדולה. בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את הביצים וסוכר חום עד בשילוב טוב.
בסיר בינוני, להביא את השמנת, חלב, ברנדי, גרידת תפוז, זרעי וניל, מלח, וסוכר מגורען לרתיחה; מערבבים עד שהסוכר מומס.
יוצקים את הנוזל החם על שבבי שוקולד מריר ומקציפים עד מומס וחלק. בעוד לטאטא כל הזמן, לשפוך את תערובת שוקולד מריר לתוך הביצים, ערבוב עד בשילוב.
מוסיפים את הלחם וזורקים בעדינות למעיל.
מעבירים את תערובת הלחם למקרר וקריר לטמפרטורת החדר. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ודובדבנים יבשים. מכסים ומקררים בין לילה.
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש ל 350 מעלות F. לשים שמונה ramekins 4-אונקיה על תבנית אפייה לייפות אותם קלות עם ספריי בישול.
מערבבים את תערובת פודינג הלחם כדי להפיץ באופן שווה את שבבי השוקולד ודובדבנים. מחלקים את התערובת בין ramekins מוכן.
מפזרים קצת סוכר טורבינדו מעל כל פודינג ואופים עד נפוח ולהגדיר, על 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.