קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פילאף אורז חום בסגנון ביתי

פילאף אורז חום בסגנון ביתי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. מתכונים דומים: אורז חום פילאף, אורז חום פילאף, ו אורז חום Herbed Pilaf.

הוראות

1
להביא 1-1 / 2 כוסות מים לרתיחה, להוסיף אורז. להחזיר את התוכן לרתיחה, לכסות את הסיר ומבשל במשך 45-50 דקות, או עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
כ-20 דקות לפני שהאורז מסיים לבשל, מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בבצלים ומטגנים אותם, ערבוב לעתים קרובות עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השום והגזר וממשיכים לערבב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
4
מניחים פטריות בתוך מחבת ומבשלים עד פטריות להתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את החומוס ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
6
כאשר האורז הוא סיים בישול לשפוך את הביצים לתוך המחבת ומבשלים את התערובת, ערבוב כל הזמן עד הביצים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את המחבת מהחום, מערבבים פלפל, פטרוזיליה ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כפית את האורז מבושל לתוך המחבת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מגישים את פילאף חם עם רוטב סויה בצד עבור טעם נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה