זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. מתכונים דומים: אורז חום פילאף, אורז חום פילאף, ו אורז חום Herbed Pilaf.
הוראות
1
להביא 1-1 / 2 כוסות מים לרתיחה, להוסיף אורז. להחזיר את התוכן לרתיחה, לכסות את הסיר ומבשל במשך 45-50 דקות, או עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
כ-20 דקות לפני שהאורז מסיים לבשל, מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בבצלים ומטגנים אותם, ערבוב לעתים קרובות עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השום והגזר וממשיכים לערבב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
שום
4
מניחים פטריות בתוך מחבת ומבשלים עד פטריות להתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את החומוס ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
6
כאשר האורז הוא סיים בישול לשפוך את הביצים לתוך המחבת ומבשלים את התערובת, ערבוב כל הזמן עד הביצים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את המחבת מהחום, מערבבים פלפל, פטרוזיליה ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפל
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כפית את האורז מבושל לתוך המחבת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מגישים את פילאף חם עם רוטב סויה בצד עבור טעם נוסף.