פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 983 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמנת חצי-חצי, תמצית וניל, סוכר חום ודלעת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן , פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים טארט , ופודינגלחם שוקולד לבן עם רוטב פירות יער אדום .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים.
להוסיף קוביות לחם; מערבבים לציפוי.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מעבירים ל-2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים מחממים בסיר קטן שוקולד לבן ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מצננים עד להסמכה, כ-10 דקות.
מגישים רוטב חם עם פודינג חם. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, יציאה, Moscato Dasti, Pedro Ximenez
פודינג לחם דלעת בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "