קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם דלעת (קל יותר )

פודינג לחם דלעת (קל יותר )
מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, סוכר חום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר ), פודינג לחם פירות טרי של בובי, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את כל החומרים למעט לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בלחם, דומדמניות ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים