פודינג לחם דלעת (קל יותר )
מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, סוכר חום, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פודינג לחם עם רוטב בורבון (קל יותר ), פודינג לחם פירות טרי של בובי, ו פודינג לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 10x3 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים למעט לחם, דומדמניות ופקאנים בקערה גדולה עד מעורבב היטב. מערבבים בלחם, דומדמניות ופקאנים.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות; כף למחבת springform.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 10 דקות; להסיר את הצד של פאן.
מגישים חם עם שמנת. מקררים כל פודינג שנשאר.