פודינג לחם הודי עם רוטב הל
פודינג לחם הודי עם רוטב הל יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 194 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו ג'ון דורי פילה צרוב מאפה הודי ברוטב הל עגבניות, פודינג לחם תירס הודי, ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פודינג, לקצץ קרום מן הלחם. מסדרים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם חמאה מומסת.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד קלוי.
הסר לחם מהתנור; מגניב 5 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל פרוסה ל 4 ריבועים. סדר ריבועים בשורות חופפות בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
שלב חלב התאדה, 3 כפות סוכר, ומי ורדים פרח, אם תרצה, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת באופן שווה על לחם. מכסים בנייר כסף; צמרמורת 30 דקות או עד 4 שעות.
אופים פודינג, מכוסה, ב 350 במשך 15 דקות.
כדי להכין רוטב, לשלב 2 כפות סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מחממים חלב מלא בסיר קטן וכבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב מלא חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת חלב במחבת; לבשל על אש נמוכה 6 דקות או עד תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 5 דקות או עד רוטב מתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מסדרים 6 ריבועי פודינג לחם חמים על כל אחד 6 צלחות קינוח. למעלה כל מנה עם כ 2 1/2 כפות רוטב ופיסטוקים 1/2 כפית.