פודינג לחם וחמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם וחמאה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קצפת, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף 2 כפות חמאה סביב תבשיל ואבק עם 1 כף סוכר מגורען. מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה על הלחם עם 6 כפות הנותרים של חמאה. חלב דל במחבת, להוסיף את תרמיל וניל ואת גרידת לימון. מערבבים 1/4 כוס סוכר מגורען. להגדיל את החום ולהמיס את הסוכר ולאחר מכן להסיר מן החום. סדר חלק הלחם לחתוך חופפים על בסיס התבשיל.
מפזרים עם כמה צימוקים וקליפה מסוכרת.
מניחים שכבה נוספת של לחם על גבי-לסירוגין את פרוסות חום ולבן. מכסים את הלחם הנותר.
מפזרים את שארית הצימוקים על גבי מגררים את אגוז מוסקט עליהם. לשבור את הביצים לתוך קערה ולהקציף. לאט ערבוב לתוך חלב צרוב (לאחר הסיר את גרידת לימון תרמיל וניל).
יוצקים את התערובת על הלחם. אבק עם 1 כף סוכר ומפזרים שרי יבש. אפשר לעמוד 1 שעה. לפני הצבת אותו בתנור, יוצקים את 1/2 כוס שמנת הקצפה על הפודינג. מבשלים בתנור 325 מעלות שחומם מראש על המדף האמצעי במשך 55 דקות.