קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם מאלט שוקולד

פודינג לחם מאלט שוקולד
פודינג לחם מאלט שוקולד דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 691 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קצפת, ביצה, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 37%. נסו עוגת פודינג שוקולד מאלט, פודינג אורז חלב מאלט, ו הוביס (לחם חום מאלט) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את קוביות הלחם בשני 8 אונקיות. רמקינים מצופים בתרסיס בישול; מפזרים כדורי חלב מאלט, שוקולד צ ' יפס ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי חלב מלטכדורי חלב מלט
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פאי דלעותפאי דלעות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מזלפים סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')
3
בבלנדר שלבו את החלב, גבינת השמנת, הביצה ואבקת החלב המלטה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים מעל תערובת קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
תן לעמוד במשך 15 דקות.
6
אופים בחום של 325 טסי למשך 25-30 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160 טסי. מצננים 10 דקות לפני ההגשה. דולפ עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

ניתן לשלב פודינג לחם עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.