פודינג לחם מאלט שוקולד
פודינג לחם מאלט שוקולד דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 691 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קצפת, ביצה, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 37%. נסו עוגת פודינג שוקולד מאלט, פודינג אורז חלב מאלט, ו הוביס (לחם חום מאלט) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את קוביות הלחם בשני 8 אונקיות. רמקינים מצופים בתרסיס בישול; מפזרים כדורי חלב מאלט, שוקולד צ ' יפס ושקדים.
בבלנדר שלבו את החלב, גבינת השמנת, הביצה ואבקת החלב המלטה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל תערובת קוביות לחם.
אופים בחום של 325 טסי למשך 25-30 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160 טסי. מצננים 10 דקות לפני ההגשה. דולפ עם קצפת אם רוצים.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
ניתן לשלב פודינג לחם עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.