פודינג לחם משמש שוקולד כפול
פודינג לחם משמש שוקולד כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1025 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, ברנדי, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם שוקולד כפול.
הוראות
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ ' ומניחים אותם בשכבה אחת על מחבת חצי גיליון.
מניחים בתנור במשך 20 דקות להתייבש ולהיות קצת פריך. תניח בצד.
משרים את משמשים ברנדי ומים חמים כוס במשך 20 דקות.
מסננים, שמירה על נוזל השרייה, ולהניח בצד.
השתמש 1 כף של החמאה כדי לשמן תנור איטי 4 ליטר, משומן כל הדרך עד הצדדים של הכנס.
מניחים את קוביות הלחם, משמשים, ושוקולד בתנור וזורקים לשלב.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, כוס הסוכר, המלח, ואת משמש השריית נוזלים ומערבבים עד הסוכר הוא כמעט מומס.
יוצקים את התערובת על החומרים בבישול ודוחפים את קוביות הלחם לתוך הנוזל כדי לכסות אותם לחלוטין ואפילו את החלק העליון.
בנדיבות נקודה העליון עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואז מפזרים את הנותרים 1 כפית סוכר, קינמון, ו cacao nibs. לבשל, מכוסה, על ההגדרה הנמוכה במשך 3 עד 4 שעות. כבה את החום ותן לפודינג לנוח בזמן שאתה מכין את רוטב הברנדי.
בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים את הסוכר, ברנדי, קינמון, ומלח וקציף לשלב. מבשלים בבית מבשלים, מטאטא, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת היא אור בצבע קצף.
הסר מהחום. בקערה קטנה, להכות את הביצה עד קצף, ואז בהדרגה לטאטא אותו לתוך התערובת בסיר. להחזיר את המחבת לחום בינוני ומבשלים כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מערבבים את הקרם ולהסיר מהחום. שמור על טמפרטורת החדר עד 4 שעות, עד מוכן לשימוש; או לכסות ולקרר, ואז לחמם בתנור מיקרוגל ומערבבים כמה כפיות מים כדי לדלל את הרוטב קצת.
כפית את הפודינג החוצה על צלחות בודדות, טפטוף עם הרוטב, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;