קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם עם בייקון מלוח וכרישה

פודינג לחם עם בייקון מלוח וכרישה
פודינג לחם בייקון-כרישה מלוח דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, חצי וחצי, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג לחם עם בייקון מלוח וכרישה, בייקון מלוח, כרישה ופודינג לחם טימין, ו בייקון, כרישה, פודינג לחם ארטישוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד 7 מרכיבים ראשונים בקערה גדולה; מערבבים בקוביות לחם ו -1 כוס כל גבינת גאודה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
פרמזןפרמזן
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
4
חותכים חצי לאורכו, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף כרישה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 7 עד 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
7
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מקפלים תערובת כרישה ובייקון לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בייקוןבייקון
כרישהכרישה
ביצהביצה
8
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים 1/4 כוס הנותרים כל גבינת גודה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גאודהגאודה
10
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו לעמוד 5 דקות.