קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קסדיות סלמון מעושן עם עגבניות חמות וארוגלאן. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך טורטיות קמח, מיץ לימון, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו מיני קסדיות סלמון מעושן, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו סלמון חם וסלט ארוגולה דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
משרים בצל פרוס בקערה של קרח ומים קרים 15 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב להתייבש טפיחה.
בעוד בצל סופג, מערבבים יחד גבינות, עירית, גרידה ופלפל בקערה עם מרית גומי עד בשילוב היטב.
מורחים על 1 1/2 כפות תערובת גבינה באופן שווה על כל אחד 2 טורטיות (לשמור טורטיות שנותר מכוסה בניילון נצמד). Top 1 טורטייה עם שכבה אפילו של סלמון, כיסוי גבינת שמנת לחלוטין, ולאחר מכן העליון עם טורטייה אחרת, בצד גבינה למטה. הפוך 5 יותר quesadillas באותו אופן, ואז מחסנית על צלחת וצינה, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לחום.
חצי, בור, ו לקלף אבוקדו, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות 1/8 אינץ ' עבה. מברשת קלה פרוסות אבוקדו עם מיץ לימון.
חום מחומם על חום גבוה עד חם מאוד, ואז להפחית את החום עד בינוני. מברשת קלה 2 quesadillas משני הצדדים עם קצת שמן, ואז טוסט על מחבת (1 בכל פעם במידת הצורך) עד תת הם זהובים עם כמה כתמים מושחרים, על 1 דקה. הפוך quesadillas מעל עם מרית וטוסט עד תת הם זהובים עם כמה כתמים מושחרים, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה, הסדרת שכבה 1, ולכסות בנייר כסף כדי לשמור על חם. טוסט הנותרים quesadillas באותו אופן, באמצעות תבנית אפייה שנייה.
חום שנותר שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל עגבניות, ערבוב מדי פעם תיבול עם מלח ופלפל, עד רק מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מעבירים קסדיות לצלחות, ואז עם בצל, אבוקדו, עגבניות וארוגולה.