פודינג לחם עם גבינת קולבי
והוא מספק כ 14 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת צ'דר, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קולבי-פלפל ג'ק גבינה מטבל, עוף צלוי, פטריות וכריך גבינה קולבי, ו פודינג לחם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב מים וצימוקים; בואו לעמוד 10 דקות או עד צימוקים שמנמן.
מסננים צימוקים מעל קערה, הזמנת נוזל ספוג.
מערבבים השריית נוזל, סוכר חום, וקינמון בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. מערבבים בחמאה.
סדר חצי לחם בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם חצי גבינה וחצי צימוקים. חזור על שכבות, מסתיים עם צימוקים.
יוצקים את נוזל הסוכר על לחם. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד סט.
מניחים קרם בקערה בינונית, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים את פודינג הלחם עם אבקת סוכר, אם תרצה, ומגישים עם קצפת.