קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות7
מגזין

פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד ורוטב ברנדי שוקולד לבן

פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד ורוטב ברנדי שוקולד לבן
פודינג לחם עם פצפוצי שוקולד ורוטב ברנדי שוקולד לבן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, לחם ישן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 38%. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום.

הוראות

1
קרע לחם לחתיכות קטנות; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים חלב וחצי וחצי; תן לתערובת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מערבבים ביצים, סוכר, חמאה, וניל ומלח; מוסיפים ללחם, ערבוב טוב. מערבבים בשוקולד קצוץ. תערובת כפית למחבת משומנת קלות 13 "x 9".
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
אופים, חשוף, ב 325 במשך 55 דקות או עד המשרד משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
חותכים לריבועים, ומגישים חמים עם רוטב שוקולד לבן ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף