פודינג לחם עם רוטב ויסקי
פודינג לחם עם רוטב ויסקי דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. יש קינוח זה 469 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, אפרסקים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9x13 תבנית אפייה עם ספריי בישול. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב ביצים, 1 כוס סוכר, חלב, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים עד חלקה. מקפלים פנימה אפרסקים, תפוחים וקוביות לחם, עד שהלחם מצופה היטב.
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה. נקודה עם 6 כפות חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד שנקבע.
מגישים חמים עם רוטב ויסקי.
כדי להפוך את רוטב ויסקי: בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב ויסקי, חמאה קילו 1 ו 2 כוסות סוכר. מבשלים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס ורוטב הוא חלק.