קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם עם רוטב קרמל

פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 376 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, סוכר, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פודינג לחם קרמל עם רוטב קרמל שמנת, פודינג לחם בלווטר עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם בננה עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים לחם לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'; חתוך וזורק קרום (או שמור לשימושים אחרים) וחותך פרוסות לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
בקערה מקציפים ביצים, חלב, חצי וחצי, סוכר, אמרטו ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות צימוקים וקוביות לחם רק עד לחות אחידה; יוצקים תערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים ברפיון ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים פודינג בתנור רגיל 350 או הסעה עד מרכז מוגדר (לחתוך לבדוק), על 1 שעה. גורפים חלקים או חותכים ומרימים בעזרת מרית רחבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים חם עם רוטב קרמל אמרטו.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
5
רוטב קרמל אמרטו. במחבת 1 עד 2 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים עד להמסת הסוכר, כ -3 דקות. הגבירו את האש לגבוהה והרתיחו, ללא ערבוב, עד שהתערובת בצבע ענבר, כ -8 דקות; הסר את התבנית מהאש. בינתיים, במחבת של 1 עד 2 ליטר על אש בינונית-גבוהה, הביאו לרתיחה 1/3 כוס הקצפה. מכבים את האש, מוסיפים בזהירות שמנת חמה ו 1/4 כוס אמרטו או ליקר אחר בטעם שקדים או 1 כף תמצית שקדים לסוכר המקורמל; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תבעבע).
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
(מקרטון)(מקרטון)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים חם. עושה בערך 1 כוס.