פודינג לחם פטריות ותרד
ניתן להכין את המתכון פודינג לחם פטריות ותרד בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו בגט לחם, שמן זית, תרד ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פודינג לחם פטריות ושומר, פודינג לחם פטריות בר, ו טורקיה-פודינג לחם פטריות.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצים, חלב, 2 כפות גבינת פרמזן, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לחם; תן לעמוד 10 דקות או עד שהלחם מתרכך.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מוסיפים תרד, שום, טימין ושאר המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.
מוסיפים לתערובת הלחם; מערבבים פנימה גבינת מוצרלה.
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן.- תבנית אפייה מרובעת; מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
אופים, לא מכוסים, 45-50 דקות או עד להזהבה וסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדיראן ופדרו שימפונסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את הרדדה דו אספוראו ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![הרדדה דו אספוראו ורדלו]()
הרדדה דו אספוראו ורדלו
לוורדלו 2014 יש ניחוחות ירוקים, עשביים ותווים טרופיים עם רמזים של ליים ואשכולית. על החיך יין זה הוא טרי ואלגנטי, עם פירות אינטנסיבי הערות מינרליים המוביל לסיים ארוך ומתמשך.