קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות9
ציון בריאות22
מגזין

פודינג לחם פטריות ותרד

פודינג לחם פטריות ותרד
ניתן להכין את המתכון פודינג לחם פטריות ותרד בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 9. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו בגט לחם, שמן זית, תרד ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פודינג לחם פטריות ושומר, פודינג לחם פטריות בר, ו טורקיה-פודינג לחם פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה מקציפים ביצים, חלב, 2 כפות גבינת פרמזן, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לחם; תן לעמוד 10 דקות או עד שהלחם מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים תרד, שום, טימין ושאר המלח והפלפל. מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים לתערובת הלחם; מערבבים פנימה גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן.- תבנית אפייה מרובעת; מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים, לא מכוסים, 45-50 דקות או עד להזהבה וסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדיראן ופדרו שימפונסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את הרדדה דו אספוראו ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
הרדדה דו אספוראו ורדלו
הרדדה דו אספוראו ורדלו
לוורדלו 2014 יש ניחוחות ירוקים, עשביים ותווים טרופיים עם רמזים של ליים ואשכולית. על החיך יין זה הוא טרי ואלגנטי, עם פירות אינטנסיבי הערות מינרליים המוביל לסיים ארוך ומתמשך.