פודינג לחם קוקוס-כתום
פודינג לחם קוקוס-כתום הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט קלוי, טחון, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג צ'יה קוקוס כתום, פודינג קוקוס טפיוקה עם תפוז דם, ו פודינג קוקוס צ'יה עם ג' לי כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע את הלחם לחתיכות 1/2 אינץ'. במעבד מזון, מערבולת את החתיכות לתוך פירורים גסים (או קוצצים דק עם סכין); אתה צריך על 1 ליטר.
יוצקים לתוך תבשיל רדוד בחמאה 3 ליטר; מפוזר ברמה.
במעבד מזון, מערבולת גבינה וסירופ 1/4 כוס עד מעורבב; או בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח עד מעורבב. כף שווה על לחם (זה לא צריך לכסות את הלחם לחלוטין).
בקערה, להקציף ביצים להתמזג עם סירופ 1/2 כוס, חלב קוקוס, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, ואגוז מוסקט.
יוצקים באופן שווה על תערובת גבינה ולחם. כיסוי תבשיל; צמרמורת לפחות 2 שעות.
אופים, חשוף, ב 350 רגיל או 325 תנור הסעה עד המרכז בקושי מתנועע כאשר התבשיל הוא מזועזע בעדינות, 40 עד 50 דקות.
מפזרים למעלה באופן שווה עם קוקוס ואגוזים; להמשיך לאפות עד קוקוס הוא השחמה קלות, 7 עד 9 דקות.
מחממים את הסירופ 1 כוס בקנקן בטוח למיקרוגל בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד לחום, כ -40 שניות.