פודינג לחם קוקוס-קרם
פודינג לחם קוקוס קרם דורש סביב 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פקאן, ביצים, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם תות ווניל עם קוקוס קלוי, עוגות פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד שמנת וחלק.
מוסיפים 1 כוס סוכר וביצים, ומכים במהירות בינונית 2 דקות או עד שהסוכר מומס. מערבבים 2 כוסות חלב, 1 כוס קרם קוקוס, ו 3 כף. חמאה מומסת. מערבבים בקוביות לחם.
מעיל צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט.
מערבבים יחד קוקוס, פקאן, ו 3 כף. חמאה מומסת.
מפזרים תערובת קוקוס על פודינג אפוי, ואופים 5 עד 8 דקות יותר או עד השחמה.
מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס חלב 1/2 כוס קרם קוקוס.
לבשל הנותרים 1/2 כוס סוכר בסיר כבד בגודל בינוני על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד סוכר הוא קרמל ותערובת הופך סירופ חום בהיר. מערבבים בתערובת חלב, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט והסוכר מומס. מערבבים הנותרים 2 כפות. חמאה מומסת.
חותכים פודינג לחם ל 8 עד 10 מנות, ומגישים עם רוטב סוכר מקורמל.