גשו לסופר וקנו חלת קינמון קוביות, אגוזי מלך, סוכר מגורען בתוספת 1 כף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו פודינג לחם קינמון, פודינג לחם קינמון, ו קינמון רול לחם פודינג עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ליקר, וניל, ומלח בקערה בינונית עד ביצה שבורה עד תערובת חלקה. באופן שווה להפיץ לחם ואגוזים בתבנית אפייה 2 ליטר, לשפוך תערובת פודינג על לחם, ולאפשר להשרות לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בינתיים, להביא כ 8 כוסות מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
באופן שווה להפיץ הנותרים 1 כף סוכר על פודינג לחם. הגדר את צלחת האפייה הממולאת למחבת צלייה גדולה יותר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים עד פודינג מוגדר העליון הוא השחמה קלות, על 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מאמבט מים ולתת לשבת 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב