פודינג לחם קינמון וצימוקים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. יש קינוח זה 419 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא קצפת, פקאן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם קינמון וצימוקים, פודינג לחם ארוחת בוקר עם צימוקים קינמון, ו פודינג לחם בייגל קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים בחלב, שמנת, וניל, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים קוביות לחם ופקאנים, ערבוב בעדינות רק עד הלחם הוא רטוב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
3
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת סופל 2 1/2 ליטר משומנת קלות; מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
יוצקים 1 כוס מים לתוך סיר 6 ליטר עגול איטי; מניחים מתלה חוט כדי להתאים תנור על התחתונה. הגדר צלחת סופל על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
לכסות ולבשל על 3 שעות גבוהות או עד סכין חדה יוצא נקי. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מגישים חם עם קצפת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
7
מבחן סוד המטבח: כדי להפוך במהירות 1 אינץ ' קוביות לחם, מחסנית פרוסות לחם לחתוך אנכית לשלישים; ואז לחתוך לרוחב לשלישים.