קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם קרואסון

פודינג לחם קרואסון
פודינג לחם קרואסון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 856 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים קרואסונים בחצי אורך; לקרוע חצאי קרואסונים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
2
מחממים בורבון בסיר קטן על אש נמוכה; מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
4
שכבת קרואסון חתיכות באופן שווה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מפזרים עם צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6
מניחים קרואסון צמרות, קרום הצדדים למעלה, על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
להקציף יחד ביצים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף בשמנת, וניל, ומלח. לאט לאט לשפוך תערובת על צמרות קרואסון; לחץ על הלחם כדי לספוג נוזלים. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים צלחת למחבת גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים מים חמים למחבת גדולה יותר, ממלאים חצי מלא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט. מכסים בנייר אלומיניום, ואופים 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מהתנור, ולהסיר צלחת מחבת מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מגישים חמים עם רוטב בורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו