כמה אנשים באמת אהבו את המנה הווייטנאמית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, שרימפס, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אטריות וייטנאמי עם חזיר מקורמל, סלט אטריות חזיר ואורז עם קרמל וייטנאמי, ו סלט שרימפס וייטנאמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את רוטב הדגים, סוכר חום כהה, פתיתי פלפל אדומים כתושים ומים בקערה בינונית ומקציפים עד שסוכר חום מומס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
רוטב דגים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד כמה דקות. אל תהיה חום.הפעל את החום עד בינוני גבוה ולהוסיף את השרימפס. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם רק בקושי ורוד ועדיין שקוף במקומות, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מוסיף את תערובת רוטב הדגים, להפוך את החום עד בינוני, ומבשלים עד שרימפס מבושלים דרך, עוד כמה דקות. (הערה: הרוטב יהיה דק.) Off the heat, stir in scallions and cilantro.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.