פודינג לחם ריבס וג'ינג'ר בריוש
פודינג לחם ריבס וג'ינג'ר בריוש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 347 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך חמאה, שעועית וניל, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם בריוש, פודינג לחם בריוש בננה, ו פודינג לחם בריוש אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
שימורי Whisk ו 1/2 כוס מים במחבת גדולה כבדה על mediumheat עד משמר להתמוסס.
מפזרים ג ' ינג ' ר קליפת תפוז מעל. פיזור ריבס באופן שווה במחבת. להביא תערובת לרתוח על חום בינוני, מדי פעם ערבוב בעדינות רבה, עד ריבס הוא רך מעט אבל עדיין שלם, כ 10 דקות.
יוצקים תערובת לתוך מסננת גדולה להגדיר על סיר גדול.
תן לנקז 15 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים פירות וסירופ בנפרד וצינה.
להקציף סוכר וביצים בקערה בינונית.
מניחים חלב ושמנת בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת חמה לתערובת ביצה, לטאטא פודינג להתמזג.
חמאה 13 x 9 x 2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגל. מסדרים מספיק פרוסות לחם בצלחת כדי לכסות את התחתית (כמה רווחים יישארו בין פרוסות). כף חצי ריבס באופן שווה מעל. חזור עם לחם וריבס.
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה.
הוסף מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של צלחת.
אופים פודינג עד רק להגדיר במרכז, כ -50 דקות.
תן לעמוד באמבט מים 30 דקות; הסר.
מרתיחים סירופ שמור עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות. תתחמם.
מברשת העליון של פודינג עם קצת סירופ ריבס. כפית פודינג חם intobowls; העליון עם סירופ וקצפת.