קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם שוקולד כפול

פודינג לחם שוקולד כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד כפול. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כיכר לחם, רוטב קרמל-קפה, פירורי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם משמש שוקולד כפול.

הוראות

1
שלב את המרכיבים הראשונים 3 בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
לטאטא יחד ביצים ואת 4 החומרים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים תערובת ביצה על תערובת הלחם, לחיצה למטה כדי לספוג את כל חתיכות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
תן לעמוד 30 דקות, או לכסות ולקרר לילה.
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים פודינג לחם 40 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב במרכז מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר 10 דקות.
8
מגישים חמים עם רוטב קרמל-קפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק