פודינג לחם שוקולד עם פודינג
פודינג לחם שוקולד עם פודינג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 950 קלוריות. אם יש לכם פירורי לחם, סוכר, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג לחם שוקולד ברוטב פודינג, פודינג לחם פודינג, ו פודינג לחם עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת לבישול בסיר בינוני.
לעבד שוקולד במעבד מזון 15 עד 20 שניות או עד קצוץ דק. עם ריצת מעבד, לאט להוסיף קרם; תהליך עד חלקה.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר וחמאה.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם; תהליך עד חלקה.
להוסיף וניל, ולעבד עד מעורבב.
מערבבים פירורי לחם ותערובת שוקולד, ערבוב עד מעורבב.
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר הנותרים, והכה עד תערובת הוא מבריק ונוקשה פסגות טופס.
מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בתערובת ביצה לבנה נותרת עד מעורבב. כפית לתוך מחבת מרובעת משומנת 8 אינץ'.
מניחים מחבת במחבת broiler; להוסיף מספיק מים למחבת broiler כדי להגיע חצי במעלה הצדדים של מחבת מרובע.
אופים, על מתלה תנור במרכז, ב 325 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל 10 דקות. הפוך בזהירות על מגש הגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Ghirardelli שוקולד חצי מתוק.