קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

ריאל לואיזיאנה שעועית אדומה ואורז (Sans Animaux)

ריאל לואיזיאנה שעועית אדומה ואורז (Sans Animaux)
שעועית אדומה לואיזיאנה אמיתית ואורז (Sans Animaux) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, עשן נוזלי, רוטב טבסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית אדומה לואיזיאנה ואורז, לואיזיאנה שעועית אדומה ואורז, ו שעועית אדומה לואיזיאנה ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים שעועית ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
שים את השעועית בחזרה בסיר ולכסות אותם במים 2 סנטימטרים מעל רמת שעועית. לשים על חום גבוה כדי להתחיל לבשל בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים. אתה הולך רוצה לקצוץ את השום, בצל, סלרי, פלפל דק מאוד, ואת הדרך המהירה והטובה ביותר לעשות את זה הוא במעבד מזון. אני זורק את 4 שיני קלופים של שום הראשון, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, לרבעים, ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את זה לסיר על הכיריים, ואז עושים את אותו הדבר עם הסלרי והפלפלים, מוסיפים כל אחד לשעועית.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את שאר החומרים, מלבד המלח והאורז. כאשר השעועית מגיעה לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים לחלוטין מתפרק. זה יכול לקחת בין 2 ל 3 שעות, בהתאם לגיל של השעועית שלך. (
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הוסף עוד מים לפי הצורך כדי לשמור אותם hydrated.) כאשר הם מכרז לחלוטין, להוסיף את המלח לפי הטעם, ולבדוק את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הוסף כל תבלינים נוספים שאתה רוצה, ומבשל לפחות 10 דקות יותר, עד הרוטב הוא עבה שעועית מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הסר את עלי המפרץ, ומגיש מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)