פודינג לחם תירס הודי
המתכון פודינג לחם תירס הודי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 25 שעות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 363 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו דבשה, גלידת מייפל אגוז, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם הודי עם רוטב הל, פודינג לחם תירס, ו פודינג לחם תירס מתוק.
הוראות
שים קוביות לחם תירס בתבנית אפייה.
מקציפים יחד חלב, ביצה, מולסה, זנגביל וקמצוץ מלח ושופכים על לחם.
אופים על תבנית אפייה באמצע התנור עד קצה פודינג מוגדר רק והמרכז הוא עדיין מתנדנד, 40 עד 45 דקות. פודינג קר לחמם (זה ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS