קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם תפוחים של סבתא

פודינג לחם תפוחים של סבתא
פודינג לחם תפוחים של סבתא הוא קינוח ל-8 סועדים. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יגידו שהוא קלע בול. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . לכו לחנות וקנו תפוחים, קוביות לחם, תערובת סוכר חום splenda® ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. נסו את המיגאס של סבתא שלי , פודינג לחם טירמיסו ופודינג לחם בננה פוסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 18x28 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, ערבבו לחם, צימוקים ותפוחים. בסיר קטן על אש בינונית, ערבבו 1/2 כוס תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1 ו-3/4 כוסות חלב ו-1/4 כוס מרגרינה. בשלו וערבבו עד שהמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
SplendaSplenda
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים מעל תערובת הלחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה קטנה, טורפים יחד קינמון, 1/2 כפית וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית המוכנה, ומוזגים את תערובת הביצים מעל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהמרכז מתייצב והתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בזמן שהפודינג נאפה, ערבבו בסיר ממתיק מגורען SPLENDA®, 2 כפות של תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1/2 כוס חלב ו-1/2 כוס מרגרינה. הביאו לרתיחה, הסירו מהאש וערבבו פנימה כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מגישים מעל פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה