פודינג לחם תפוחים של סבתא
פודינג לחם תפוחים של סבתא הוא קינוח ל-8 סועדים. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יגידו שהוא קלע בול. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . לכו לחנות וקנו תפוחים, קוביות לחם, תערובת סוכר חום splenda® ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. נסו את המיגאס של סבתא שלי , פודינג לחם טירמיסו ופודינג לחם בננה פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 18x28 ס"מ.
בקערה גדולה, ערבבו לחם, צימוקים ותפוחים. בסיר קטן על אש בינונית, ערבבו 1/2 כוס תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1 ו-3/4 כוסות חלב ו-1/4 כוס מרגרינה. בשלו וערבבו עד שהמרגרינה נמסה.
יוצקים מעל תערובת הלחם בקערה.
בקערה קטנה, טורפים יחד קינמון, 1/2 כפית וניל וביצים.
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית המוכנה, ומוזגים את תערובת הביצים מעל הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהמרכז מתייצב והתפוחים רכים.
בזמן שהפודינג נאפה, ערבבו בסיר ממתיק מגורען SPLENDA®, 2 כפות של תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1/2 כוס חלב ו-1/2 כוס מרגרינה. הביאו לרתיחה, הסירו מהאש וערבבו פנימה כפית וניל.