קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם תפוחים של סבתא

פודינג לחם תפוחים של סבתא
פודינג לחם תפוחים של סבתא הוא קינוח ל-8 סועדים. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יגידו שהוא קלע בול. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . לכו לחנות וקנו תפוחים, קוביות לחם, תערובת סוכר חום splenda® ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה די טוב. נסו את המיגאס של סבתא שלי , פודינג לחם טירמיסו ופודינג לחם בננה פוסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה בגודל 18x28 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, ערבבו לחם, צימוקים ותפוחים. בסיר קטן על אש בינונית, ערבבו 1/2 כוס תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1 ו-3/4 כוסות חלב ו-1/4 כוס מרגרינה. בשלו וערבבו עד שהמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
SplendaSplenda
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
יוצקים מעל תערובת הלחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
בקערה קטנה, טורפים יחד קינמון, 1/2 כפית וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית המוכנה, ומוזגים את תערובת הביצים מעל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהמרכז מתייצב והתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בזמן שהפודינג נאפה, ערבבו בסיר ממתיק מגורען SPLENDA®, 2 כפות של תערובת סוכר חום SPLENDA®, 1/2 כוס חלב ו-1/2 כוס מרגרינה. הביאו לרתיחה, הסירו מהאש וערבבו פנימה כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
8
מגישים מעל פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות