ניתן להכין את תבשיל בקר המתכון עם ירקות שורש בערך 3 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו שמן זית, מלח כשר, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 93%, המנה הזאת היא עצומה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל בקר עם ירקות שורש, תבשיל בקר עם ירקות שורש, ו תבשיל בקר קלאסי עם ירקות שורש.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן והחמאה במחבת ומשחימים את הבקר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוציאים את הבקר מהתבנית, זורקים פנימה את השום והבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים פנימה את הבירה, מרק הבקר, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, סוכר, פפריקה, מלח ומעט פלפל. לאחר מכן מחזירים את הבשר למחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רך מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות. אם רמת הנוזל נמוכה מדי, הוסף עוד מרק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רסק עגבניות
מרק בשר
פפריקה
פלפל
מרק
סוכר
בקר
בירה
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הגזר, הפטרניפים והלפת וממשיכים להתבשל עד שהירקות רכים והנוזל מצטמצם, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר לבן
גזר
לפת
6
אם התבשיל עדיין נוזלי מדי, הוציאו כוס נוזל בישול מהתבנית ובחשו פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את תערובת הקמח חזרה לתבנית ומערבבים. מבשלים במשך 10 דקות עד שהתבשיל סמיך. הבשר צריך להיות רך מאוד; אם הוא קשה, תן לו להמשיך להתבשל.
תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 63 דולר.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.