פודינג לימון מלא Cupcakes קוקוס עם ציפוי קוקוס מגולח
פודינג לימון מלא Cupcakes קוקוס עם ציפוי קוקוס מגולח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 465 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קוקוס, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, ו עוגות שוקולד מלאות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הפודינג, למקם את הקשיו בבלנדר האישי עם מכסה המטחנה מיכל 2 כוס או מעבד מזון לטחון לאבקה.
מוסיפים את הבננות, מיץ לימון וסירופ אגבה ומעבדים עד לקבלת חלקה.
כדי להפוך את העוגות, לשלב את אגוזי הפקאן, קוקוס, ומלח במעבד המזון ולעבד לחתיכות קטנות בגודל שווה, דואג לא overprocess לתוך חמאה. לגרוף את התערובת לקערה אחרת.
שלב את התאריכים ואת הוניל במעבד המזון והתהליך לחתיכות קטנות. להחזיר את תערובת פקאן למעבד מזון ודופק לערבב. תערובת העוגה צריכה להיות מרקם מתפורר אבל דביק.
מניחים 6 ספינות קאפקייקס במחבת מאפין. השתמש כוס מדידה 1/2 כוס כדי לגרוף 1/2 כוס ארוז באופן רופף תערובת פקאן לתוך כל אחד. באמצעות קצות האצבעות שלך, לחץ בעדינות כדי לחזק את הקאפקייקס וליצור cavitiesin המרכזים להחזיק את הפודינג.ודא הקצוות להגיע צמרות של ספינות cupcake.
כדי להרכיב, לגרוף על 3 כפות פודינג לתוך כל קאפקייק העליון עם קוקוס.
מניחים את מחבת המאפין במקרר כדי להירגע במשך כמה שעות כדי לחזק את העוגות לפני ההגשה.
הפודינג ישמור במשך כמה ימים במקרר כאשר מאוחסן בנפרד. הקאפקייקס, מאוחסנים בנפרד, ישמור במשך כמהשבועות במקרר. הקאפקייקס המורכבים ישמרו במקרר במשך כמה ימים.
מתוך קינוחי מזון הגלם של אני: 85 ממתקים ופינוקים קלים וטעימים של אני פיו. זכויות יוצרים © 2009 על ידי אני פיו. תמונות מזון זכויות יוצרים © 2009 על ידי סת ' בק. בשימוש באישור העיתונות Da Capo.