פודינג מנגו כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג מנגו כפול. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ג'לטין, קצפת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג שוקולד כפול, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול.
הוראות
קוצצים בגסות 2 מנגו. קוביות המנגו שנותר.
שלב מנגו קצוץ גס ומי כוס 1/4 בבלנדר; תהליך עד חלקה. לחץ על מחית דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
להביא 3/4 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים סוכר למחבת, ערבוב עד מומס.
הסר מהחום. מערבבים את הנותרים 1 1/4 כוסות מים.
מפזרים ג ' לטין unflavored על מים בסיר; בואו לעמוד 1 דקה.
מוסיף את מחית מנגו, ערבוב עם מקצף.
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך כל 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. כיסוי וצינה לילה או עד סט. למעלה באופן שווה עם מנגו חתוך לקוביות.
מניחים קרם בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.