פודינג פאדג'אפוי
המתכון אפוי פודינג פאדג'יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קמח, אגוזי פקאן, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. עוגת פודינג פאדג, פודינג פאדג'בננה, ו מוקה פאדג'פודינג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה משלבים את הסוכר, הקמח והקקאו.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מקציפים וניל וחמאה; מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לתוך משומן 8-ב. תבנית אפייה מרובעת.
מניחים בתבנית גדולה יותר; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 300 ניתנים להזזה למשך 65 דקות או עד להתייצבות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. למעלה עם גלידה, קצפת, אגוזי פקאן ו/או רוטב שוקולד אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.