קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג פאדג'אפוי

פודינג פאדג'אפוי
המתכון אפוי פודינג פאדג'יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קמח, אגוזי פקאן, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. עוגת פודינג פאדג, פודינג פאדג'בננה, ו מוקה פאדג'פודינג דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה משלבים את הסוכר, הקמח והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מקציפים וניל וחמאה; מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
יוצקים לתוך משומן 8-ב. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מניחים בתבנית גדולה יותר; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים בחום של 300 ניתנים להזזה למשך 65 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. למעלה עם גלידה, קצפת, אגוזי פקאן ו/או רוטב שוקולד אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.