פודינג פודינג
פודינג פודינג עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 105 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, אגוז מוסקט טחון מקף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פודינג ספוג ג'ין ופירות עם פודינג, פודינגים של פירות אדומים, ו פודינג שוקולד חם.
הוראות
מחממים תנור ל 325*. בסיר קטן מחממים חלב עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. בקערה קטנה, מקציפים ביצים, סוכר, מלח ואגוז מוסקט.
מסירים חלב מהאש; מערבבים כמות קטנה של חלב חם לתערובת הביצים. מחזירים הכל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תמציות.
העברה לתשע 4-עוז. רמקינס.
מניחים כוסות בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
אופים, לא מכוסה, 25-30 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר (התערובת תנענע).
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב 10 דקות. מקררים עד להתקררות.