פודינג קולרבי מבית חלול
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו גלוטן / חלב / ביצה / סויה חינם טבעוני אגרה בית שוקולד צ'יפס עוגיות, איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon, ו בית האחוזה הישן פודינג חג המולד ויקטוריאני מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
ריססו צלחת אפייה מרובעת של 9 אינץ ' או שישה רמקיינים בודדים של 6 אונקיות עם ספריי בישול. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את קולרבי ומבשלים עד שהתרככו מעט, 3 עד 5 דקות.
מניחים במעבד מזון ומחית. למדוד 3 כוסות מחית, שמירת שאריות לשימוש אחר (כגון מרק צונן). תניח את המחית בצד.
מניחים את הביצים עם neufchtel, חלב, קורנפלור, Pickapeppa, מלח, אגוז מוסקט ופלפל במעבד המזון. באז עד חלקה מאוד.
מוסיף את מחית 3 כוסות וחצי של פרמזן באז לשלב. טעם, ואם יש צורך עונה עם יותר פלפל.
יוצקים את תערובת הפודינג לתוך צלחת אפייה מוכנה או לתוך ramekins הפרט.
מניחים את המנה או ramekins במחבת גדולה יותר עם מים חמים לבוא אינץ ' את הצדדים של המנה או ramekins.
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים את שאר הפרמזן מלמעלה. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהגבינה נמסה וזהובה והפודינג מוצק, משחים, ואינו נדבק לאצבע שלך כאשר אתה נוגע במשטח שלה, עוד 20 עד 30 דקות.
מגישים, חם או חם, לחתוך לריבועים או הפוך מתוך ramekins.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;