קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פודינג קיץ פטל שוקולד שמנת

פודינג קיץ פטל שוקולד שמנת
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות. אם יש לכם פטל משמר, ביצה, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם קוקוס זרע Chia פודינג יוגורט יווני עם רסק פטל, עוגת פודינג פטל שוקולד, ו פטל פודינג שוקולד פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להקציף 1/4 כוס חלב עם ביצה; להפריש. בסיר בינוני, חום שנותר חלב, שמנת ושוקולד על חום בינוני, ערבוב, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא כוס של תערובת שוקולד חם לתערובת ביצים. להחזיר את כל זה בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל, ערבוב, רק עד מעט מעובה, על 30 שניות (ראה הערה). אל תביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום, מערבבים בוניל, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
בקערה קטנה, מחית 1 כוס פטל עם מזלג. מערבבים בשימורים עד בשילוב; להפריש. באמצעות חותך עגול באותו קוטר כמו הספל (או ramekin) אתה מתכנן להשתמש, לחתוך כ 24 מעגלים של לחם.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כף כף של רוטב שוקולד חם לתוך החלק התחתון של כל ספל ומניחים דיסק לחם על גבי, ואחריו כפית של תערובת פטל ו 2 כפות של רוטב שוקולד. המשך לשכבות לחם, תערובת פטל ורוטב שוקולד, עד הספלים מלאים, גימור עם רוטב שוקולד. פיסות לחם ניתן להשתמש כדי למלא את הספלים גם כן.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
צ ' יל לפחות 8 שעות, או רצוי בין לילה. כדי לשרת, לאכול ישירות מהספל, או להפעיל סכין לאורך החלק הפנימי של כל כוס ולצאת על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מקשטים עם שאריות פטל טרי וסירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות