פודינג קיץ פטל שוקולד שמנת
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות. אם יש לכם פטל משמר, ביצה, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרם קוקוס זרע Chia פודינג יוגורט יווני עם רסק פטל, עוגת פודינג פטל שוקולד, ו פטל פודינג שוקולד פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף 1/4 כוס חלב עם ביצה; להפריש. בסיר בינוני, חום שנותר חלב, שמנת ושוקולד על חום בינוני, ערבוב, עד שוקולד נמס.
לטאטא כוס של תערובת שוקולד חם לתערובת ביצים. להחזיר את כל זה בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל, ערבוב, רק עד מעט מעובה, על 30 שניות (ראה הערה). אל תביא לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים בוניל, ולשמור על חם.
בקערה קטנה, מחית 1 כוס פטל עם מזלג. מערבבים בשימורים עד בשילוב; להפריש. באמצעות חותך עגול באותו קוטר כמו הספל (או ramekin) אתה מתכנן להשתמש, לחתוך כ 24 מעגלים של לחם.
כף כף של רוטב שוקולד חם לתוך החלק התחתון של כל ספל ומניחים דיסק לחם על גבי, ואחריו כפית של תערובת פטל ו 2 כפות של רוטב שוקולד. המשך לשכבות לחם, תערובת פטל ורוטב שוקולד, עד הספלים מלאים, גימור עם רוטב שוקולד. פיסות לחם ניתן להשתמש כדי למלא את הספלים גם כן.
צ ' יל לפחות 8 שעות, או רצוי בין לילה. כדי לשרת, לאכול ישירות מהספל, או להפעיל סכין לאורך החלק הפנימי של כל כוס ולצאת על צלחת.
מקשטים עם שאריות פטל טרי וסירופ שוקולד.