פודינג קיץ שזיפים וענבים
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג קיץ שזיפים ופירות יער יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אוכמניות סל, מיץ לימון, סלסלות פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיץ ברי פודינג שזיפים, פודינג לחם פירות יער, ו Puddings קיץ בודדים.
הוראות
קו שש כוסות רפרפת 3/4 כוס עם ניילון נצמד, עוזב 3 אינץ ' overhang מכל הצדדים. באמצעות חותך עוגיות 3 אינץ', לחתוך 1 עגול מכל פרוסת לחם; מילואים.
מערבבים שזיפים וסוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכר מתמוסס וסירופ צורות. מבשלים עד שזיפים הם במכרז שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את כל פירות יער; מבשלים עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון. מגניב לטמפרטורת החדר.
מסדרים 2 פרוסות שזיף מבושלות בתחתית כל כוס פודינג. שזיפים העליון בכל אחד עם 2 כפות תערובת פירות עם מיצים, ואז 1 לחם עגול. למעלה כל עם תערובת פירות הנותרים עם מיצים, חלוקת שווה.
מניחים 1 לחם עגול על גבי כל; לחץ לתוך תערובת פירות כדי קומפקטי. כיסוי puddings בחוזקה עם פלסטיק לעטוף overhang.
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה. כוסות העליון עם תבנית אפייה אחרת.
מניחים כמה פחיות מזון על גיליון אפייה העליון כדי לשקול. תירגע בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.).
לפתוח ניילון לעטוף מלמעלה של כוסות פודינג. הפוך puddings על צלחות.
הסר ניילון נצמד. כפית קצפת לצד ומגישים.