פודינג קיץ תות ואוכמניות
פודינג קיץ תות ואוכמניות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו אוכמניות, קצפת, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג אוכמניות קיץ, ריבס-פודינג קיץ תות, ו ריבס-פודינג קיץ תות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תותים, 2 כפות סוכר, ומלח בקערה גדולה. מחית פירה גס. מערבבים אוכמניות ו 4 כפות סוכר בסיר גדול על חום בינוני עד סוכר מתמוסס וגרגרים לשחרר מיצים, כ 7 דקות. להגדיל את החום; להרתיח עד התערובת מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף תערובת תות.
קו 6 כוס קערה עם 3 יריעות פלסטיק לעטוף, עוזב 6 אינץ ' overhang. בנדיבות חמאה 1 בצד של פרוסות לחם. קערת קו עם לחם, בצד חמאה למעלה, חיתוך חתיכות כדי לכסות את הקערה לחלוטין.
יוצקים תערובת פירות יער לתוך קערה מרופדת לחם. למעלה עם לחם שנותר, בצד החמאה למטה, חיתוך חתיכות כדי לכסות לחלוטין. לקפל פלסטיק לעטוף על לחם.
מניחים צלחת מעט קטנה יותר מאשר החלק העליון של הקערה על גבי פודינג. שקלו צלחת עם 4 קילו של שימורים או שעועית יבשה וצינה לפחות 12 שעות ועד 36 שעות.
Beat שמנת, אבקת סוכר, וניל בקערה גדולה עד פסגות טופס.
הסר משקולות וצלחת מפודינג. פתח ניילון נצמד.
מניחים צלחת גדולה על גבי קערה והפוך פודינג.
להסיר קערה, ואז פלסטיק. פודינג כפית על צלחות.