פודינג קרואסון קרמל
גשו לסופר וקנו בורבון, קרואסונים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג קרמל קרואסון, פודינג קרמל קרואסון, ו פודינג קרואסון קרמל.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לקרוע את הקרואסונים לחתיכות ולשים בצלחת gratin קטנה; אני משתמש סגלגל ברזל יצוק עם קיבולת של כ 500ml / 2 כוסות לזה.
שים את הסוכר והמים בסיר, ולהסתחרר סביב כדי לעזור לפזר את הסוכר לפני לשים את הסיר על הכיריים מעל בינוני לחום גבוה. Caramelize תערובת סוכר ומים על ידי נותן לו בועה משם עד שהכל הופך צבע ענבר עמוק; זה ייקח 3 עד 5 דקות. תמשיך לחפש, אבל אל תהיה ביישן מדי.
קח את המחבת את החום ולהוסיף את הקרם-התעלמות כל spluttering-ואחריו בורבון וחלב.
להקציף לערבב, ואז עדיין להקציף להוסיף את הביצים מכות.
יוצקים את זה במהירות על קרואסונים ולהשאיר תלול במשך 10 דקות.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות ולהכין להתעלף.