קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

פודינג קרואסון קרמל

פודינג קרואסון קרמל
גשו לסופר וקנו בורבון, קרואסונים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג קרמל קרואסון, פודינג קרמל קרואסון, ו פודינג קרואסון קרמל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקרוע את הקרואסונים לחתיכות ולשים בצלחת gratin קטנה; אני משתמש סגלגל ברזל יצוק עם קיבולת של כ 500ml / 2 כוסות לזה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
3
שים את הסוכר והמים בסיר, ולהסתחרר סביב כדי לעזור לפזר את הסוכר לפני לשים את הסיר על הכיריים מעל בינוני לחום גבוה. Caramelize תערובת סוכר ומים על ידי נותן לו בועה משם עד שהכל הופך צבע ענבר עמוק; זה ייקח 3 עד 5 דקות. תמשיך לחפש, אבל אל תהיה ביישן מדי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
קח את המחבת את החום ולהוסיף את הקרם-התעלמות כל spluttering-ואחריו בורבון וחלב.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להקציף לערבב, ואז עדיין להקציף להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים את זה במהירות על קרואסונים ולהשאיר תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
7
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות ולהכין להתעלף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור