קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו
אם $1.25 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם Krispy קרם עם קצפת אספרסו יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, אספרסו, סופגניות מזוגגות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם קרם Krispy, פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, ו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים את חתיכות הסופגנייה על גיליונות אפייה ואופים במשך כ -30 דקות, עד יבש מבחוץ וחצי במרכז. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה גדולה, להקציף 2 כוסות של הקרם עם חלב, חלמונים, ביצים שלמות וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את חתיכות הסופגנייה ולתת לספוג עד החתיכות מתרככות, על 1 שעה; מערבבים כל 15 דקות.
6
חמאה קלה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. כפית את תערובת הסופגנייה לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות בנייר כסף. מניחים את המנה במחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים את פודינג הלחם במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 20 דקות יותר, או עד פודינג הלחם מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מחממים את המטגן. לצלות את פודינג הלחם במשך כ 3 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
בואו מגניב במשך 30 דקות.
11
בינתיים, בקערה בינונית, מקציפים את 2 כוסות הקרם הנותרים לפסגות semisoft. מערבבים באספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים עם פודינג לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)