קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו
אם $1.25 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם Krispy קרם עם קצפת אספרסו יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, אספרסו, סופגניות מזוגגות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם קרם Krispy, פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, ו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מורחים את חתיכות הסופגנייה על גיליונות אפייה ואופים במשך כ -30 דקות, עד יבש מבחוץ וחצי במרכז. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
בקערה גדולה, להקציף 2 כוסות של הקרם עם חלב, חלמונים, ביצים שלמות וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מוסיפים את חתיכות הסופגנייה ולתת לספוג עד החתיכות מתרככות, על 1 שעה; מערבבים כל 15 דקות.
6
חמאה קלה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. כפית את תערובת הסופגנייה לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות בנייר כסף. מניחים את המנה במחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
אופים את פודינג הלחם במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 20 דקות יותר, או עד פודינג הלחם מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מחממים את המטגן. לצלות את פודינג הלחם במשך כ 3 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
בואו מגניב במשך 30 דקות.
11
בינתיים, בקערה בינונית, מקציפים את 2 כוסות הקרם הנותרים לפסגות semisoft. מערבבים באספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
12
מגישים עם פודינג לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים