קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

פודינג קרמל קל

פודינג קרמל קל
פודינג קרמל קל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . גשו לסופר וקנו מים, סוכר, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל מלוח, פודינג קרמל, ו פודינג קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים 1 כף מים לתוך 1/4 כוס סוכר בסיר כבד על חום בינוני עד הסוכר הוא רטוב לחלוטין. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים עד שהסוכר והמים יוצרים סירופ חום זהוב, כ -5 דקות. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום ותן לרתיחה לשקוע. בזהירות מערבבים 1 כף מים חמים לתוך סירופ קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
להקציף חלב 5 כפות סוכר יחד בסיר על אש נמוכה; חום רק עד מחומם וסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום וקצף ביצים לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים סירופ קרמל לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים תערובת חלב ביצה על סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים מחבת לתבנית אפייה גדולה יותר ושופכים מספיק מים למחבת החיצונית כדי להגיע על 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים בתנור שחומם מראש עד פודינג נקבע, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
בואו מגניב במשך כ 10 דקות; צ ' יל במקרר לפני ההגשה.