קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד

פודינג שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? פודינג שוקולד יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, 2 חפיסת שוקולד למחצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד חלב, סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח בסיר כבד בגודל בינוני על חום בינוני גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד התערובת חמה. בהדרגה לטאטא 1/3 כוס תערובת חלב חם לתוך ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מקציפים תערובת ביצים לתערובת חלב חמה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
5
יוצקים תערובת לתוך קערת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים לעטוף פלסטיק חובה כבדה ישירות על תערובת חמה (כדי למנוע סרט להרכיב), וצינה 2 שעות או עד פודינג הוא מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
כפית 1/2 כוס פודינג לתוך כל אחד 5 מנות אישיות, ומעל כל אחד עם 1 כף. ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
8
מקשטים, אם תרצה.
9
נסה את הפיתולים האלה!
1
להקציף יחד חלב, סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח, הוספת 1 כף. אספרסו מיידי לתערובת חלב. המשך עם המתכון לפי ההוראות. לכל 1/2 כוס: קלוריות 260; שומן 3g (שבת 8g, מונו 4g, פולי 1g); חלבון 4g; פחמימות 5g; סיבים 7g; Chol 44mg; ברזל 1mg; נתרן 123mg; Calc 207mg
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
Raspberry-שוקולד פודינג: להכין פודינג לפי הוראות צעד מיקרוגל 1/3 כוס ריבת פטל בקערה קטנה מיקרוגל בטוח ב 30 שניות גבוהות או עד נמס. כף 1 כף. ריבה מומסת לתחתית של כל מנה אישית, ומעל כל אחד עם 1/2 פודינג כוס 1 כף. ציפוי מוקצף. מערבבים 1 כפית. מים לריבה מותכת שנותרה, וטפטוף 1/2 כפית. תערובת ריבה על גבי ציפוי מוקצף על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ריבת פטלריבת פטל
שוקולדשוקולד
פטלפטל
מיםמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
מקשטים עם פטל טרי,אם תרצה. לכל 1/2 כוס: קלוריות 312; שומן 3g (שבת 8g, מונו 4g, פולי 1g); חלבון 3g; פחמימות 1g; סיבים 7g; Chol 44mg; ברזל 1mg; נתרן 123mg; Calc 206mg
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל