פודינג שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. יש קינוח זה 761 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חלב ללא שומן מיידי, קקאו מעובד הולנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 38%. מתכונים דומים: פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים 1 3/4 כוסות של תערובת פודינג יבשה לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים חלב ושמנת כבדה ומקציפים לשלב. על חום בינוני, להביא תערובת לרתיחה, ברציפות לטאטא בעדינות. להפחית את החום נמוך ומבשלים 4 דקות תוך המשך לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר מהחום ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת לתוך מנות בודדות או צלחת הגשה 1 1/2 ליטר. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מסננת
6
מניחים במקרר כדי להירגע לחלוטין לפני ההגשה, כ 4 שעות.
7
בקערה גדולה או מיכל פלסטיק עם מכסה, לשלב את הקקאו, קורנפלור, סוכר, חלב יבש שאינו שומן מיידי, ומלח. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 חודש.